intermag

CINE SUNTEM ?

INTERMAG este un producător polonez al unei game variate și inovatoare de biostimulatori, îngrășăminte specializate, produse agrochimice și produse pentru întărirea sănătății animalelor, destinate cultivării plantelor și creșterii animalelor în regim profesional.

Din 1988 INTERMAG este un pioner al cercetării și dezvoltării în domeniul produselor pe bază de microelemente și elemente cu influiență benefică asupra plantelor, precum titanul și siliciul. Asemenea mărci de produse de primă importanță sunt: TYTANIT, OPTYSIL și PLONVIT. Recent, ne-am extins oferta prin produse microbilogice avansate. Cheia succesului nostru constă în protejarea tehnologiilor unice prin brevete de invenție.

Eficacitatea produselor INTERMAG a fost demonstrată pe aproximativ 40 de piețe din întreaga lume. Experiența acumulată în cei peste 30 de ani de activitate ne recomandă expertiza în tehnicile avansate de fertilizare. Soluțiile INTERMAG contribuie decisiv la implementarea practicilor agricole prietenoase cu mediul înconjurător dar și la obținerea unor produse alimentare sănătoase. Tehnologiile comprehensive oferite de către noi în domeniul cultivării plantelor și creșterii animalelor vin în întâmpinarea cerințelor exigente ale fermierilor. Scopul primordial al companiei este acela de a asigura o agricultură sustenabilă prin a sprijini fermierii în obținerea unor producții superioare și constante.

intermag

CERCETARE ȘI DEZVOLTARE

Un loc prioritar în strategia companiei noastre îl reprezintă activitatea de cercetare- dezvoltare, legată de crearea unor produse avansate tehnologic, utilizate în agricultură. Echipa de cercetare adună laolaltă specialiști de primă mărime în domeniul tehnologiei, chimiei, biologiei și microbiologiei. Laboratoarele INTERMAG sunt dotate cu echipamente și dizpositive moderne de instrumentare și măsurare a unei game largi de formulări, analize chimice și teste biologice.

Conceptele de compoziție și formularea îngrășămintelor dezvoltate de către tehnologi în laboratoarele INTERMAG, sunt conectate la centrele științifice și testate în practica agricolă din Polonia și din lumea întreagă. Recomandările de aplicare a produselor sunt optimizate în diverse condiții de mediu.

intermag

FACILITĂȚI DE PRODUCȚIE

În momentul de față INTERMAG dispune de două facilități de producție localizate în sudul Poloniei.
Complexitatea echipamentelor din dotare și caracterul universal al liniilor individuale de producție, asigură eficiența și simultaneitatea posibilităților de producție în paralel a diferitelor tipuri de produse dar și schimbarea rapidă a sortimentelor.
Dispozitivele moderne utilizate în procesul de producție al plantelor, sunt echipate cu sisteme automate de măsurare și control ale proceselor tehnologice, asigurând vizualizarea și comunicarea cu sistemul IT de furnizare a datelor, producție și logistică al companiei.

Întregul echipament din dotare este în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță ocupațională și protecția mediului. Utilizăm tehnologii de ultimă generație cu respectarea strictă a procedurilor. Activitatea de producție se bazează pe aplicarea normelor de Calitate și Sistemul de Management al Mediului ISO 9001 și 14001, precum și a normelor de Bună Practică a Producătorului GMP+. Materiile prime folosite provin de la furnizori a căror activitate respectă cerințele ISO 9001 și 14001, precum și GMP+. Fiecare lot de producție este supus unui control riguros al calității înainte de a fi vândut.